Werkgroep Flight Simulator HCC!Zeeland

Afdrukken

FS-1FS-7FS-8FS-9FS-10

De werkgroep van HCC!Zeeland houdt zich bezig met de FlightSimulator hobby voor beginnende en gevorderde computergebruikers
De werkgroep Flight Simulator is een samengestelde groep van 2 disiplines in de FS wereld.

Allereerst is er de Airliners groep die zich bezig houden met een speciale interesse voor grote verkeers vliegtuigen.
De andere groep is de zogenoemde General Aviation werkgroep. General Aviation is een verzamelnaam voor algemene luchtvaart, zakenluchtvaart en privé-charterluchtvaart.

Een bijeenkomst van de werkgroep ziet er vaak als volgt uit: We beginnen met een inleidend praatje waarna er gelegenheid is voor het aan de orde stellen van problemen. Vaak is één van de leden bereid om een presentatie over één of ander aan onze hobby gerelateerd onderwerp te geven . Dit kan gebeuren in groepsverband of opgesplitst in kleinere groepjes waarin directer instructie wordt gegeven door een van de meer ervaren leden.

De werkgroep komt maandelijks bijeen op 2 vaste avonden; namelijk de 1ste en de 3e donderdag.  ( behalve in de maand augustus )
De bijeenkomsten vinden plaats in het dorpshuis Heer Arendshuis in 's Heer Arendskerke
De zaal is open vanaf 19:00 uur voor het opstellen van de apparatuur.    Om 19:30 uur begint de avond en we sluiten af om 22:30 uur.

Geïnteresseerd? Kom gerust eens vrijblijvend kijken , Iedere eerste en/of derde donderdag van de maand.

E-mailadres contactpersoon: Ron Konings ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Menu FlightSimulator werkgroep HCC!Zeeland:

FlightSimulator nieuwsbrieven
FlightSimulator tips en trucs
FlightSimulator links
FlightSimulator download
FlightSimulator forum

 

 

 

 

 

 

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Wie niet gaat met de tijd, die gaat mettertijd.