Werkgroepen HCC!Zeeland

Afdrukken

Werkgroepen HCC!Noord-LimburgWerkgroepen zijn binnen HCC!Zeeland héél belangrijk: enthousiaste computerliefhebbers komen regelmatig bij elkaar rondom een bepaald interessegebied en beleven daarbij veel plezier met hun computer hobby.

Daarom zijn alle coördinatoren van de werkgroepen gevraagd om een vast programma te maken aan de hand waarvan ze de werkgroepbijeenkomsten organiseren. Dit zal als leidraad voor elke werkgroep dienen en helpen om een duidelijk en consistent programma voor de bezoekers van met name de regionale HCC bijeenkomsten te verzorgen.

We kennen de volgende werkgroepen en hun coördinatoren (kernleden): 

 
Werkgroep Coördinator Directe werkgroep URL
FlightSimulator werkgroep Ron Konings www.hcczeeland.nl/zee/flightsimulator
     
Genealogie werkgroep Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / Paul Lockefeir www.hcczeeland.nl/zee/genealogie
Foto werkgroep Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. www.hcczeeland.nl/zee/foto

 
Doel van de werkgroepen en hun regelmatige bijeenkomsten is om mensen die al enige ervaring hebben op een bepaald gebied, deze ervaringen op een makkelijke manier te laten uitwisselen met anderen.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

SAP = The Difference Between Keeping Up with Trends and Staying Ahead of Them