Foto werkgroep HCC!Noord-Limburg

Afdrukken

HCCNLB_foto_448x131.PNGDe foto werkgroep van HCC!Noord-Limburg houdt zich bezig met digitale foto bewerking op de computer.

Directe werkgroep URL: www.HCC-Noord-Limburg.nl/nlb/foto

Zoveel mogelijk wordt gebruik gemaakt van zelfgemaakte digitale foto's. Onderling wordt veel ervaring uitgewisseld wat betreft de techniek van het bewerken van de foto's, het fotograferen en het leren omgaan met de diverse digitale camera's.

Bij foto bewerking verbeteren we onze foto's met allerlei foto bewerkings programma's. Het meest gebruikte programma binnen onze groep is op dit moment Adobe Photoshop CS5, maar daarnaast gebruiken velen vaak nog andere programma's zoals Corel's PaintShop Pro, Picture Manager van Microsoft of het Open Source (gratis) Gimp programma. Behalve de uitgebreide mogelijkheden om foto's te optimaliseren hebben deze programma's ook hele leuke speciale effecten en filters en zijn we zelfs in staat om van meerdere foto's een totaal nieuwe foto te maken.

Als we tevreden zijn over het resultaat kunnen we de foto's (laten) afdrukken of bewaren in een digitaal album. Wist u dat het zelfs mogelijk is de foto's op een DVD te zetten, eventueel met achtergrond muziek zodat u ze gewoon op uw TV kunt bekijken door gebruik te maken van een normale DVD speler? Kortom, er zijn tal van mogelijkheden en binnen onze groep proberen we samen op een leuke en ontspannen manier bezig te zijn met digitale foto bewerking.

Menu foto werkgroep van HCC!Noord-Limburg:


Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen! Schroom niet om allerlei vragen op ons af te vuren want binnen onze groep zijn zowel beginners als ervaren foto bewerkings leden van HCC!Noord-Limburg die u graag in hun kennis laten delen.

Neem voor méér informatie contact op via e-mail met de foto werkgroep coördinator Henk Hovens.
Stadsfotowandeling hccnlb
Foto gemaakt tijdens de HCC!Noord-Limburg stadsfotowandeling op 5 oktober 2010.
Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Je bent nooit te oud om iets af te leren.