Beeldbewerking werkgroep HCC!Noord-Limburg

Afdrukken

hccnlb_beeldbewerking_448x131.pngDe beeldbewerking werkgroep (voorheen PSP werkgroep genoemd) houdt zich bezig met het bewerken van afbeeldingen m.b.v. computer programma's zoals Corel Paint Shop Pro en Adobe Fotoshop Elements.

Directe werkgroep URL: www.HCC-Noord-Limburg.nl/nlb/beeldbewerking

De leden van de werkgroep beeldbewerking delen de opgedane kennis met elkaar en de andere leden van HCC!Noord-Limburg in lezingen, workshops en cursussen. De werkgroep beeldbewerking is er om samen ervaring op te doen en te delen bij het bewerken van afbeeldingen. U kunt ondersteuning krijgen bij problemen met het verkrijgen van optimale resultaten van uw digitale afbeeldingen. Ook andere mogelijkheden zoals deelopnamen in een ander beeld plaatsen kan u worden gedemonstreerd. Neem uw afbeeldingen daarom mee op usb-stick of nog beter: neem uw PC of notebook mee om het probleem te laten verduidelijken in uw beeldbewerkings programma.


Bij digitale beeldbewerking komen de volgende zaken aan de orde:

  • Beeldbewerking vanaf de basis
  • Inkleuren en retoucheren
  • Tekenen, patronen, manipuleren
  • Kleuren, maskers en kleurmodi
  • Bewerken van kleurenfoto's en negatieven
  • Retoucheren van kleurenfoto's en maken van imagemaps
  • etc.

Menu beeldbewerking werkgroep van HCC!Noord-Limburg:


Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen! Schroom niet om allerlei vragen op ons af te vuren want binnen onze groep zijn zowel beginners als ervaren beeldbewerking leden van HCC!Noord-Limburg die u graag in hun kennis laten delen.

Neem voor méér informatie contact op via e-mail met de beeldbewerking werkgroepcoördinator Anita Burhenne.
Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

If you can't stand the heat, get out of the kitchen.