Lesmateriaal - 2010-05: Collage en Laagmaskers m.b.v. Adobe Photoshop

Afdrukken
vlinderHenk Hovens heeft voor de foto werkgroep bijeenkomst op de 3e dinsdag van mei: 18-05-2010 weer lesmateriaal gemaakt over het onderwerp 'Collage en Laagmaskers' met behulp van vele pakketen uit de Adobe CS4 suite (Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat, etc.).

We hopen dat alle bezoekers van de foto werkgroep bijeenkomst dit lesmateriaal gebruiken om zich de kennis hierover reeds VOORAF eigen te maken, zodat de training/demonstratie die Henk zoals gewoon inmiddels (maar deze keer iets later op de avond) vlotjes verloopt. 

Henk heeft dit lesmateriaal beschikbaar gesteld met het DRINGENDE verzoek aan de bezoekers om hier actief mee om te gaan, zodat hij dit samen met de bezoekers kan doornemen.

De Adobe CS4 Photoshop les:
  • is in PDF format hier te downloaden (Naam: 'Collages en laagmaskers') 
  • Deze keer is er géén bijbehorende afbeelding.

Als naslagwerk is dit materiaal ook opgenomen in Download hier, net zoals het overige lesmateriaal van Henk Hovens: b.g. links verwijzen daar dan ook naartoe.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Morele waarden in de strategie meenemen, motiveert mensen op elk niveau omdat het appelleert aan iets fundamenteels in ons allen: ons verlangen te doen wat we weten dat juist is. (M. Gandhi)