1. DOWNLOAD op deze website

Afdrukken
PDF

DownloadNieuw is de mogelijkheid om de informatie en documentatie van werkgroepen, demonstraties, presentaties, (ALV) verslagen, workshops en cursussen vanuit ‘DOWNLOAD’ toegankelijk te stellen voor iedereen. Binnen DOWNLOAD is een ingebouwde viewer beschikbaar waarmee de data in de meeste formats meteen geraadpleegd kan worden. Tevens zijn daar ook gegevens beschikbaar zoals de onderwerp, korte omschrijving (als nodig), eigenaar, publicatiedatum, rechten, etc.

Binnen DOWNLOAD is er gekozen voor een indeling per interessegebied c.q. HCC!interessegroep en per HCC!regio. Toegangsverlening is eenvoudige ingericht: in het grootste deel heeft iedere bezoeker toegang, terwijl er voor HCC!kern- & HCC!bestuursleden een afgeschermd deel is dat alléén voor hen toegankelijk is met daarin besluitlijsten, notulen en begrotingen, ed. Binnen DOWNLOAD kan (technisch bezien) de toegang eventueel nog verder gedifferentieerd worden naar gebruikersgroep of zelfs per persoon.

Er wordt gebruik gemaakt van een deeplinking beveiliging, zodat het plaatsen van een hyperlink vanaf een andere website naar onze website NIET mogelijk is en waarschuwing gegeven wordt.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

I don't have a solution but I admire the problem