Neem een GRATIS abonnement op RSS newsfeed

Afdrukken
PDF
RSS newsfeedNeem een GRATIS abonnement op de RSS newsfeed en blijf op deze manier altijd en eenvoudig up-to-date geïnformeerd over het nieuws van HCC!Noord-Limburg.

RSS-newsfeeds
RSS staat voor 'Really Simple Syndication'. Met RSS newsfeed kunt u ervoor zorgen dat als HCC!Noord-Limburg nieuws publiceert op haar website, u een automatische waarschuwing krijgt. Om het stuk te kunnen bekijken, heeft u een RSS-reader nodig. Hiervoor kunt u de RSS newsfeed lezer gebruiken van bijvoorbeeld uw browser (IE7/IE8, Firefox, etc.) of die van uw E-mail programma zoals Microsoft Outlook of Windows Live Mail. Met de RSS-reader en de RSS-newsfeeds kunt u direct zien of er nieuwe informatie op de HCC!Noord-Limburg website is verschenen.

Keuze uit meerdere RSS-newsfeed kanalen
U kunt een GRATIS abonnement nemen op één van de RSS newsfeed kanalen:

Waarom is RSS handig?
RSS kan u veel werk uit handen nemen. Als u bijvoorbeeld dagelijks een groot aantal vaste websites bezoekt met ieder hun eigen informatie, dan moet u al deze sites afzonderlijk bezoeken. U moet de site opzoeken, kijken of er nieuws voor u is en vervolgens doorgaan naar de volgende site.

Wat heeft u nodig?
Allereerst een RSS-reader. Er bestaan verschillende RSS-readers. Sommige zijn gratis, voor sommige moet u betalen. Binnen Internet Explorer 7 (IE7) is een gratis RSS-reader opgenomen of u maakt gebruik van bijvoorbeeld het gratis programma Feedreader. U kunt dit programma downloaden van de website www.feedreader.com. Een andere gratis reader is SharpReader, te vinden op www.sharpreader.net.

Hoe?

RSS 2.0Héél eenvoudig: klik op het juiste RSS newsfeed kanaal logo op de website van HCC!Noord-Limburg rechts in het midden of gebruik deze link of klik op het RSS 2.0 RSS_20-icoon.png icoontje in je browser.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Een computer doet wat je vraagt, niet wat je denkt dat je vraagt.