Telefoonnummer Ledenadministratie HCC gaat veranderen!

Afdrukken
telefoontoetsenIn de tijd dat de Leden-administratie was ondergebracht bij HCC!service konden leden HCC!service bellen voor € 0,20 per minuut. Bij de start van de nieuwe ledenadministratie is een gewoon telefoonnummer in gebruik genomen, waardoor de lengte van de telefoongesprekken met de Ledenadministratie aanzienlijk is toegenomen. Daarom is HCC genoodzaakt een tarief in te voeren voor het bellen naar de Ledenadministratie, net zoals destijds bij HCC!service. Daarnaast zal het e-mail adres van de Ledenadministratie komen te vervallen; in plaats daarvan worden de webformulieren gebruikt die al een aantal weken operationeel zijn.

Vanaf maandag 19 juli aanstaande is de Ledenadministratie van HCC te bereiken op het telefoonnummer: 0900 5626333 (€ 0,20/min). Wij adviseren om vragen zoveel mogelijk te stellen via het contactformulier. Het e-mailadres van de Ledenadministratie komt vanaf 19 juli te vervallen.

Bellen vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland kan vanaf 19 juli 2010 contact met de Ledenadministratie worden opgenomen via telefoonnummer: +31 10 7009797. Dit nummer is niet vanuit Nederland te bereiken."

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Opportunity often comes disguised in the form of misfortune, or temporary defeat