HCC!dagen 2010 verplaatst naar eerste weekend van november

Afdrukken
HCC!dagen 2010De HCC!dagen 2010 vinden dit jaar eerder plaats dan in de voorgaande jaren. Het evenement wordt gehouden van vrijdag 5 november tot en met zondag 7 november 2010 in de Utrechtse Jaarbeurs. Dus zet deze datum alvast in je agenda!

De HCC!dagen 2010 worden georganiseerd als onderdeel van de HME2010, het grootste publieksevenement in de Benelux op het gebied van computer, consumentenelektronica, fotografie en games. Ook dit jaar kun je weer de nieuwste gadgets en producten zien, proberen en kopen. Daarnaast worden vele boeiende workshops en seminars georganiseerd door HCC en andere beursdeelnemers.

De HME/ HCC!dagen 2010 is naar het eerste weekend van november verplaatst om meer standhouders aan te trekken, en om samenwerking met andere beursorganisatoren mogelijk te maken. Zo wordt de beurs nóg interessanter voor de bezoeker.

De HME/HCC!dagen 2010 krijgt een totale oppervlakte van circa 30.000 vierkante meter. In 2009 trok het evenement 54.000 bezoekers.

Meer informatie over de HCC!dagen 2010 vind je binnenkort op www.hccdagen.nl.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

IT has evolved beyond the role of mere infrastructure in support of the business strategy. In more and more industries today, IT is the business strategy'. (Sloan Management review 2000)