HCC!dagen 2009 - Home Multimedia Entertainment

Afdrukken

HME 2009

Ruim 52.000 bezoekers bezochten afgelopen jaar op 28, 29 en 30 november Hét Multimedia Event 2008/ HCC!dagen. Daarmee was de eerste editie van dit evenement een groot succes te noemen. Het evenement combineerde de bekende HCC!dagen, Hardware.Info Dagen, nieuwe game releases, tientallen stands waar computers en computeronderdelen gekocht konden worden, workshops, lezingen en bovendien vond live entertainment op het grote interactieve podium plaats.

HCCdagen 2009Op 27, 28 en 29 november aanstaande vindt de tweede editie van Hét Multimedia Event plaats onder een nieuwe naam, namelijk het Home Multimedia Entertainment 2009. HME2009 / HCC!dagen is hét publieksevenement op het gebied van Multimedia, Consumentenelektronica en Games. Het is dé plek voor het zien, proberen en kopen van innovatieve digitale producten en games. Het is daarmee de belangrijkste beurs in de Benelux op dit gebied.
 
HCC!dagenOp het HME2009 presenteert HCC zich met een interactief paviljoen waarop de HCC-groeperingen zich presenteren. De HCC!dagen vormen een onderdeel van de HME2009. Dit evenement is dé ontmoetingsplaats voor jong en oud en in z'n opzet dan ook uniek te noemen. De organisator van het evenement Magevents BV is zeer tevreden over het concept. De gedefinieerde thema's van 2009 zijn Games, PC Home, Foto Digital, Mobile Life, Home Entertainment, Internet, Films, Blu-ray en muziek, carrière en tijdschriften. Deze thema's worden aangekleed door middel van entertainment, workshops, demonstraties en aantrekkelijke exposanten.


Actuele en uitgebreide informatie over het evenement, de exposanten en het programma vind je binnenkort op http://www.hccdagen.nl.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Als er al een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van iemand anders als dat van zichzelf. (Henry Ford 1863-1947 Amerikaans autofabrikant)