Zéér succesvolle HCC!vrijwilligersdag

Afdrukken

HCC vrijwilligersdag 2012De vrijwilligers van HCC kunnen trots en voldaan terugkijken op een zéér succesvolle HCC!vrijwilligersdag in het Spoorwegmuseum in Utrecht zaterdag 7 juli jl.

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers en daarom zette HCC haar vrijwilligers eens flink in het zonnetje op de HCC!vrijwilligersdag.

Op de HCC!vrijwilligersdag werd het aangename met het nuttige gecombineerd. Aan de ene kant probeerde HCC alle actieve leden te ondersteunen in hun bezigheden door middel van presentaties, lezingen en discussies. Zo werd er gesproken over hoe social media ingezet kunnen worden binnen de groepering en werd de lezing ‘Presenteren kun je leren’ gegeven. Aan de andere kant was er natuurlijk weer volop de mogelijkheid om kennis te maken met andere vrijwilligers (netwerken) en meningen en ideeën met elkaar uit te wisselen onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast was er uiteraard weer de mogelijkheid om het Spoorwegmuseum te bezoeken. Zie de foto's in de Mediatheek hier.

HCC is altijd op zoek naar leden die graag een bijdrage willen leveren. Zo zoeken we o.a. nog versterking voor het promotieteam, dat nieuwe leden werft tijdens evenementen, maar ook ‘geboren presentatoren’ die het leuk vinden om lezingen of presentaties te geven. Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zie de foto's van de HCC!vrijwilligersdag 2012 in de Mediatheek hier.
Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

A man is known by the company he keeps; a company is known by the men it keeps. (IBM)