Met trots presenteren wij…

Afdrukken

Het digitale leven vannieuwHet digital leven van … , het nieuwe ledenblad van HCC. Een blad waarin mensen centraal staan en dat vanaf vandaag bij onze leden in Nederland en België op de deurmat valt. Iedereen heeft tegenwoordig wel raakvlakken met het digitale leven, de één wat meer dan de ander, maar allemaal hebben we er mee te maken. Het digitale leven van … laat de diversiteit zien van hoe mensen digitale mogelijkheden gebruiken voor hun hobby, hun dagelijks leven en hun werk en geeft informatie en praktische tips om ook jou verder te helpen.

Deze eerste editie staat in het teken van veiligheid. Zo uit Brenno de Winter (onderzoeksjournalist) zijn zorg over het beveiligingsniveau van websites van de overheid en het bedrijfsleven, dat hij bedroevend slecht noemt. Ook zijn er columns van onder andere Herbert Blankesteijn (columnist) en Boris van der Ham (Tweede Kamerlid), wordt er aandacht besteed aan Pinterest, nieuws over de digitale wereld en gediscussieerd over het risico bij internetbankieren. Wij wensen onze leden veel lees plezier toe. 

Heb je het blad al gelezen, dan zijn we heel benieuwd naar jouw mening, deze kun je geven door deel te nemen aan het lezersonderzoek: www.hcc.nl/lezersonderzoek

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. (Anatole France)