HCC ledenpas en digitale nota

Afdrukken

LedenpasLedenpas

Vanuit de vereniging zijn er de afgelopen periode veel verzoeken binnengekomen om toch te kiezen voor de 'oude vertrouwde' HCC ledenpas in plaats van een digitale ledenpas. Voor veel HCC leden bleek deze digitale pas toch niet handig. En natuurlijk wordt er dan geluisterd.

Er is dan ook besloten alsnog een nieuwe ledenpas aan alle leden toe te sturen.

Afhankelijk van het moment waarop het lidmaatschapsjaar in gaat, zal elk lid deze nieuwe pas ontvangen. Alle leden die vanaf heden hun lidmaatschap gaan verlengen, kunnen deze nieuwe pas vanaf begin januari 2012 in de brievenbus verwachten. Deze zal een geldigheidsduur hebben van 3 jaar.

digitale notaDigitale nota

HCC heeft eind 2010 besloten om, in navolging van vele organisaties en instanties, ook gebruik te gaan maken van de Digitale nota ViaMijnBank. Deze digitale nota heeft vele voordelen. Zo is het beter voor het milieu en betekent het een behoorlijke kostenbesparing omdat er geen fysieke factuur meer verzonden hoeft te worden.

Het overgrote deel van onze leden betaalt hun nota via internetbankieren. Hiervoor moeten ze bij een acceptgiro de betaalgegevens eerst overtypen met alle fouten van dien. De digitale nota daarentegen is voor de ontvanger ontzettend handig. Niets meer overtypen, maar met één druk op de knop betalen. Groot voordeel: geen kans meer op fouten!

Op dit moment zijn er al 5.000 leden die hun lidmaatschap via een digitale nota betalen. Het begin is er, maar er zullen nog velen moeten volgen.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Errors and mistakes are the necessary steps in the learning process; once they have served their purpose, they should be forgotten. (Vince Lombardi 1913-1970)