Deel je Windows 8 ervaringen op HCC!forums

Afdrukken

Windows 8_logoOp  29 februari heeft Microsoft de Windows 8 Consumer Preview (voorheen Beta)  beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Met Windows 8 slaat Microsoft echt  een nieuwe weg in. Sinds Windows 95 zijn er niet zo veel fundamentele zaken  gewijzigd aan het besturingssysteem. Je kunt echt spreken van het nieuwe  Windows.

hccforumsDe  belangrijkste doelstelling van de Windows 8 Consumer Preview is dat iedereen de  nieuwe versie van Windows kan ervaren.  Wat werkt er goed? Wat verbaast je? Wat  had je graag anders gezien? Antwoord op al deze vragen kan helpen om het product  nog beter te maken, Microsoft is namelijk echt geïnteresseerd in de antwoorden.   Maar wat zijn de ervaringen van de HCC leden? Speciaal hiervoor heeft HCC samen  met Microsoft de afspraak gemaakt om binnen de HCC!forums een apart forum aan te  maken rond Windows 8.

Op  dit forum kun je je ervaringen delen met andere HCC leden en tevens zal  Microsoft deel nemen aan het forum . Niet om meningen te weerleggen maar om te  leren van jullie ervaringen.  Een unieke kans om in zo’n vroeg stadium onderdeel  te kunnen zijn van de optimalisatie van Windows. En dus download nu de Windows 8  Consumer Preview en deel je ervaringen op het forum! Klik hier om naar het forum te gaan!

Downloadlinks

Via de site van Microsoft kun je diverse iso-bestanden downloaden. De Engelstalige installatie-dvd is 3,3 GB groot (64-bits) of 2,5 GB voor de 32-bitsversie. Een Nederlandse taalversie is nog niet beschikbaar. Voor installatie heb je een serienummer nodig. Deze is voor alle taalversies gelijk: DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J. Mocht je niet met een iso-bestand aan de slag willen, is er ook een normale installer beschikbaar.

De systeemeisen van de Consumer Preview zijn gelijk aan die van Windows 7, dus je kunt direct op je eigen pc aan de slag. Windows 8 is bedoeld voor touch-apparaten, dus de besturing met muis en toetsenbord is mogelijk wat onhandig. Zorg dat je pc is voorzien van een 1 GHz cpu, 1 GB RAM (of 2 GB voor de 64-bitsversie), 16 GB schijfruimte (of 20 GB voor 64-bits) en een DirectX 9-compatibele grafische kaart.

Windows 8 Preview downloaden

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

A player who makes a team great is better than a great player.