Nieuw HCC!forums team gestart

Afdrukken

appleforum iconEen nieuw team heeft recent het beheer overgenomen van HCC!forums en heeft inmiddels reeds diverse verbeteringen doorgevoerd of gepland voor de korte termijn, zie hier. Tevens is er een nieuw subforum ingericht: Apple IOS, OS X(voor alle iPad, iPhone en Mac vragen).

Uit de enorme groei van het aantal benutters (bijna 100.000 bezoeken per maand) en berichten is duidelijk geworden dat de HCC!forums in een behoefte voorzien. "Samen met vele anderen zijn we erin geslaagd te bewerkstelligen dat het overgrote deel van de vraagstellers snel werd voorzien werd van een bruikbaar antwoord".

Het team moet nog verder uitgebreid worden: vrijwilligers gezocht voor HCC!forums

HCC!forums is het centrale forum van HCC, waar leden terecht kunnen met alle vragen die binnen HCC gesteld zouden kunnen worden. Vragen worden beantwoord door leden, maar ook door vrijwilligers die de fora in de gaten houden om snel en adequaat te reageren. Wij zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers die deze taak op zich willen nemen. Daarbij mag u zich profileren als lid van uw HCC!interessegroep, bijvoorbeeld door in de handtekening uw HCC!interessegroep te noemen. Ook zijn wij op zoek naar moderators: vrijwilligers die niet bezig zijn met vragen te beantwoorden maar met het controleren van posts op toelaatbaarheid. Interesse ?, neem contact op met het HCC!verenigingskantoor.

 

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Het is de verantwoordelijkheid van de leidinggevenden om mensen de mogelijkheden en verantwoordelijkheden te geven die hen in staat stellen in hun werkomgeving als mensen te groeien.