Windows 8 upgrade vanaf Windows-XP/Vista/7 voor $40

Afdrukken

Windows 8 upgrade voor $40,-Microsoft heeft besloten dat gebruikers vanaf elke nu nog ondersteunde Windows-versie (XP, Vista, Windows 7) naar Windows 8 Pro kan upgraden voor slechts 39,99 dollar!

Een zeer mooie prijs natuurlijk. Windows 8 wordt op 131 markten beschikbaar gesteld voor deze prijs, zodra Windows 8 geïntroduceerd is (oktober 2012 ?). Het lijkt er dus toch op dat Nederland daar ook tussen moet zitten. Zelfs de Windows Media Center software kan afzonderlijk, maar zonder bijbetaling, worden geïnstalleerd. De prijs is op basis van een download-versie van de Windows 8-upgrade en is tot 31 januari 2013 verkrijgbaar. Een versie op dvd zal tot die tijd ook beschikbaar zijn maar daar betaal je wel meteen 69,99 dollar voor. Wie tussen juni en januari een pc koopt met Windows 7 zou voor 15 dollar een upgrade naar Windows 8 kunnen krijgen.

Stap voor stap naar Windows 8 Pro upgraden

Via windows.com kan de upgrade worden gekocht waarbij de klant via de Windows 8 Upgrade Assistant aan de hand wordt genomen. Zo weet je vooraf welke obstakels er mogelijk zijn met betrekking tot bijvoorbeeld je hardware. Wanneer je vanaf XP een upgrade doet dan zal je alleen je documenten behouden. Bij Vista blijven bestanden en instellingen behouden en bij Windows 7 zullen de meeste bestanden, programma's en instellingen worden behouden. Ook een schone installatie van Windows 8 behoort tot de mogelijkheden. Je kunt van de download ook een bootable dvd/usb-stick maken om later te upgraden.

Dus doe nog geen afstand van je oude Windows-licenties, want het is een heel goedkope manier om aan Windows 8 te komen.

Wil je ALLE details weten, lees ze in het Windows 8 ontwikkelteam blog hier.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Het is makkelijk als je handig bent. Maar soms is het handiger als je makkelijk bent.