Expertisegroep Video HCC!digimedia ig

Afdrukken

HCC!digimediaExpertisegroep Video: directe URL: www.hccdigimedia.nl/digimediaig/video

Het is even wennen, een nieuwe opzet van de HCC!digimedia interessegroep met daarin geïntrigeerd de HCC!muziek ig, HCC!web ig en platform foto, video en creatief.

Een van de expertisegroepen in de nieuwe opzet van de HCC!digimedia interessegroep is de video (bewerking) expertisegroep. Deze groep, waarvan Walter Meerbeek coördinator is, houdt zich bezig met alles op het gebied van video“grafie” .

Binnen de groep zijn tal van vrijwilligers die elk zo zijn/haar eigen specialiteit hebben. Magix, Pinnacle en zelfs aan de MAC gerelateerde videobewerkingsprogramma’s, binnen deze expertisegroep is de kennis en ervaring aanwezig.

Wat doen we zoal ? Samen met de werkgroep cursussen organiseren we verschillende cursussen op het gebied van videobewerking, veelal bij de (lokale) regio’s, we adviseren de HCC leden over de vele (on)mogelijkheden van “videografie” geven workshops en proberen via het forum video gerelateerde vragen te beantwoorden.

Verder zijn we regelmatig aanwezig op allerlei beurzen, “open dagen” en andere activiteiten waarbij video (bewerking) centraal staat of in ieder geval een van de items is. Ook kunnen we, vanwege onze contacten, regelmatig een leuke korting regelen bij aanschaf van een softwarepakket.

Kortom, of je nu een beginner bent of een expert, bij de HCC!digimedia ig kun je zeker terecht om op een leuke en creatieve manier met je video hobby bezig te zijn.

Walter Meerbeek

Coördinator expertisegroep video en bestuurslid HCC!digimedia ig.

Menu expertisegroep video

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Een gratis dienst heet een service en een betaalde service heet een dienst.