Belangrijke verbeteringen HCC!forums

Afdrukken

HCC forumsEnkele belangrijke verbeteringen aan HCC!forums zijn recent doorgevoerd. Zo is HCC!forums nu HTTPS beveiligd en wordt het vanaf nu door HCC!hobbynet (Nederlands oudste ISP !) IPv4 en IPv6 gehost.

Binnenkort worden nog meer verbeteringen doorgevoerd zoals beveiliging van het domein met DNSsec, nieuwe HCC huisstijl in het HCC!forums template doorvoeren en zal de vBulletin software geüpgraded worden.

HCC!forums is er voor IEDEREEN !

Op 1 september 2008 ging HCC!forums van start onder de naam http://www.hccforums.nl. Hier kunnen leden met elkaar discussiëren en informatie uitwisselen en tonen de verschillende groeperingen hun expertise. Op HCC!forums kunnen leden actief kennismaken met de veelzijdigheid van HCC en wat de verschillende groeperingen te bieden hebben. In de opzet van de HCC!forums worden links opgenomen naar vindplaatsen van relevante informatie binnen de HCC-groeperingen.

Wie is HCC!Hobbynet, de ISP hoster ?

HCC Hobbynet is in 1991 ontstaan als samenwerkingsverband van drie HCC-gebruikersgroepen: UNIX-ig, C-ig en de 68000-ig. Het doel was destijds internet met al haar mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs toegankelijk en beschikbaar te maken voor de eigen leden. Hobbynet was daarmee de eerste provider die internet aanbood aan particulieren. Hoewel Hobbynet afhankelijk is van vrijwilligers is er, ruim 20 jaar later, sprake van meer dan een uit de hand gelopen hobby. Het enthousiasme en inzet van de leden zorgt ervoor dat Hobbynet een volwassen vereniging is. Lees méér over het ontstaan van HCC!Hobbynet hier.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

S + S = S: Sweat + Sacrifice = Success.