emailingRegelmatig bereiken ons de berichten dat de nieuwsbrief niet door iedereen ontvangen wordt. Als nieuw verkozen bestuur van Zeeland willen we werk maken om deze nieuwsbrief een groter bereik te geven. Eén van die acties is het hebben van een contactpersoon binnen het bestuur voor jullie, de leden. Deze contactpersoon is Patrick Buysse; en is i.v.m. het Nieuwsbriefgebeuren te bereiken op het adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Er zijn twee methodes om onze nieuwsbrief in jullie – elektronische – brievenbus te krijgen. Een eerste is de activering van het hcc-account en de aanmelding op nieuwsbrievensite van de hcc. Een korte handleiding is ter beschikking bij de nieuwsbriefverantwoordelijke en kan via een aanvraag toegestuurd worden op het bovenstaande e-mailadres. Het grote voordeel is hiervan dat dit provider-onafhankelijk werkt en minder frustraties heeft.

Een tweede methode is door opgaven van uw persoonlijk e-mailadres. Wees er echter van bewust dat als u van provider veranderd wij hiervan geen enkel bericht ontvangen. U ontvangt dan de nieuwsbrief niet langer.

NIEUW: Binnenkort zal waarschijnlijk gebruik gemaakt gaan worden van de nieuwe Emailing mogelijkheden in deze website. HCC!Zeeland leden en HCC!Zeeland NOTAM geïnteresseerde leden zijn reeds in de nieuwsbrief database als dusdanig gekenmerkt. Bezoekers kunnen (na inloggen) in hun 'Gebruikerprofiel gegevens' (in het gebruikersmenu, dat automatisch verschijnt zodra ingelodg wordt) hun eigen gegevens raadplegen en eventueel hun voorkeuren wijzigen.Kent u een lid dat een nieuwsbrief wil ontvangen en er nog steeds geen ontvangt? Breng hem op de hoogte van dit e-mailadres.

 

Het bestuur dankt u.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

De kunst van het leven moet men door het gehele leven leren.