BestuurBestuurders gezocht

De Ledenraad van HCC vormt een belangrijke schakel tussen de 100.000 leden van de vereniging, de directie/bestuur en de Raad van Toezicht. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden met inzet, inzicht en een brede maatschappelijke belangstelling voor deze Ledenraad. Als lid van de Ledenraad herkent u de grote lijnen van een vraagstuk of een project, maar heeft u ook oog voor detail. Vanuit een helikopterview ontwikkelt u, samen met de andere leden, een visie op HCC. U bent een echte netwerker, kunt goed luisteren en wilt graag meedenken en meepraten over de toekomst van HCC.

Uitgangspunt bij de samenstelling van de Ledenraad is dat deze een goede afspiegeling moet zijn van de maatschappij. Daarom worden met name geïnteresseerden met kennis en/of ervaring op het gebied van verenigingsrecht, financiën, automatisering, home entertainment of PR verzocht te reageren. Het vrijwilligerswerk bij de Ledenraad levert veel voldoening en bestuurlijke ervaring op. Daarnaast maakt u als Ledenraadslid deel uit van een interessant en uitgebreid netwerk van gedreven leden.

Reageren

Wilt u deel uitmaken van het beslissingsorgaan van de grootste computervereniging van Europa? Stuur dan uw cv met motivatie en opgave van welke Regio en/of Interessegroep u lid bent naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Zolang je probeert te slagen hoef je niet aan het leven na het falen te denken.