CommentaarDe website http://groepen.hcc.nl heeft een uitbreiding op het Social Media reactie systeem in gebruik genomen, zodat niet alleen reacties op Social Media zoals Twitter en Facebook gezet kan worden, maar nu ook rechtstreeks op deze website zelf! Op deze manier is het voor bezoekers NOG eenvoudiger geworden om METEEN te reageren op informatie en nieuws op onze HCC website, dit zal de interactie met de bezoekers sterk verhogen !

Details:

Hiertoe wordt gebruik gemaakt van het Joomlart Comment (JAcomment v1.1.1) systeem (in plaats van de z.g.n. SexyBookMarks).

 • Er kan gekozen worden uit meer den 30 verschillende Social Media zoals Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn, Google+, NUjij, etc.
 • De bezoeker kan rechtstreeks op de website reacties ingeven ONDER het desbetreffende artikel; hiervan ontvangt hij (en de webmaster en de auteur van dat artikeltje) automatisch een Email.
 • Reacties van bezoekers die NIET inloggen, wordt éérst door de webmaster beoordeeld; hiervan ontvangt de bezoeker en de webmaster een Email bevesiting; bovendien moet dan bij het ingeven van een reactie de tekeks van een Captcha overgetypt worden als beveiliging tegen spam-robots.
 • Bij het ingeven van een reactie kan gebruik gemaakt worden van Smiley's, afbeeldingen, weblinks, citaten, etc., de bezoeker kan een abonnement nemen op zijn reactie via Email of d.m.v. een aparte RSS newsfeed.
 • Op een reactie kan weer door anderen gereageerd worden en dus een discussie gevoerd worden; tevens kan op reacties gestemd worden door bezoekers.
 • Bepaalde woorden, bezoekers, Emailadressen of IP-adressen kunnen door de webmaster op een blacklist geplaatst worden.
 • Per Sectie / Categorie kan door de desbetreffende webmaster bepaald worden of dit Social Media reacties geactiveerd wordt of niet. Ook in andere artikelen kan om een reactie gevraagd worden door het opnemen van [jacomment on] (en dan NIET tussen vierkante haken, maar accolades:{}) in de tekst. Andersom kan bij een bepaald artikel ook een reactie geweigerd worden door het opnemen van [jacomment off] in de tekst (en dan weer NIET tussen vierkante haken, maar accolades:{}).  

Voorbeelden:

De nieuwe Social Media reactie icooontjes (met tussen haakjes de hoeveelheid reacties er achter) voor:

 • Reageren
Het lichte template

 
 • Reageren

Het donkere (HCC!games) template

 • Reageren - ingelogd

Reageren voor iemand die ingelogd is (en dus geregistreerd is) en die dus alléén nog 'maar' de reactie hoeft in te geven.

 • Reageren - NIET ingelogd

Reageren (in dit geval in het donkere (HCC!games) template) voor iemand die NIET ingelogd is en die dus naast de reactie óók MOET ingeven: Naam, Emailadres, Captcha en de bezoeker MOET instemmen met de website regels.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Smiling is nice, being nice is different