Najaarsprogramma Rijnmond

De R is weer in de maand. De R van HCC Rijnmond.

Op 3 september gaan de activiteiten van HCC Rijnmond weer volop van start.

Capelle aan den IJssel

De eerste maandagavond van de maand gaat Rijnmond Flight Simulator het spits afbijten in Buurthuis De Wel. De tweede en vierde maandagavond zijn de werkgroepen  Multimedia, Windows , Linux, Android, Apple actief.  Voor advies en ondersteuning  zijn deskundigen aanwezig met veel kennis van diverse programma’s voor foto, video, muziek etc.
Een lezing over Internetten en Google is op de tweede maandagavond.
Op de vierde woensdagochtend is er een lezing over Sociale Media als Hyves, Facebook en Twitter.

Zwijndrecht

Op de derde maandagavond is er een demonstratie van Rijnmond Flight Simulator in clubhuis P.V. Steeds Sneller. Op drie computerschermen zal er gevlogen gaan worden. Vaste locatie voor de Rijnmond Computer-borduurgroep. Ook zijn er diverse werkgroepen aanwezig voor advies en ondersteuning bij uw computeractiviteiten.

Rotterdam Zuid

Op de eerste woensdag is er een middag bijeenkomst in Educatief Centrum Lombardijen met  lezing over de digitale fotocamera. Voor advies en ondersteuning  zijn er diverse werkgroepen aanwezig.
Een lezing over Sociale Media (Hyves, Twitter, Facebook) is op de tweede woensdagmiddag.

Windows 8

In oktober is er op alle locaties zeer veel aandacht voor Windows 8 omdat naar verwachting dit nieuwe Windows besturingssysteem eind oktober beschikbaar zal zijn.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Leer van andermans fouten. Je leeft niet lang genoeg om ze allemaal zelf te maken.