Prijswinnaars van de Mediadag op 4 februari 2012 in Maarn

meer foto's in de mediatheek

 van een van de medewerkers zie  http://tinyurl.com/4-02-12-Mediadag-Maarn

 

Mediadag HCC!Muziek en Platform Foto, Video en Creatief succesvol.

Zaterdag 4 februari heeft in De Twee marken in Maarn de mediadag, georganiseerd door de HCC Muziek interessegroep in samenwerking met het HCC Platform Foto, Video en Creatief plaatsgevonden.

Ondanks het “weer” ( heel Nederland was bedekt met een dik tapijt van sneeuw, de verraderlijke kou en de, hier en daar,  gladde wegen en uitgevallen openbaar vervoer verbindingen) wisten toch zo’n 150 mensen de weg naar de accomodatie te vinden.

Hoewel, ook vanwege de weersomstandigheden, een aantal van de geplande activiteiten niet door konden gaan omdat simpelweg de betrokken medewerkers niet of heel laat arriveerden, was er voor de aanwezigen genoeg te doen, te beleven en te weten te komen.

Zo was er onder meer een workshop Photoshop Elements, diverse lezingen op het gebied van muziek(bewerking) en videobewerking, en demonstraties met 3D TV waarvoor de hardware groep van HCC alles uit “de kast” ( dat wil zeggen, enkele gigantisch grote 3D schermen) hebben gehaald.

Maar ook aan de tafels in de zaal kon men terecht voor informatie, advies en vragen op allerlei, aan de computer en muziek gerelateerde onderwerpen zoals de I- en E-pad, foto en videobewerking en het digitaliseren van analoge audio.

Hoogtepunt van deze dag was de finale van de QR code wedstrijd. Deelnemers moesten in totaal 7 codes scannen en met de woorden daaruit een slagzin vormen. Smiddags werden er uit de ingeleverde deelnemersformulieren 4 prijswinnaars getrokken die uit het prijzenpakket ( beschikbaar gesteld door Magix / HCC Muziek / 123BestDeal.com / Een Bitje Zeeuws en anderen) een of meerdere prijzen mochten kiezen. Ook kregen alle deelnemers ( en de HCC vrijwilligers die deze dag hebben georganiseerd) een koffiemok, gesponsord door Norman antivirus producten)

Hoewel deze dag een succes was, is het de vraag of ze een vervolg krijgt. Omdat HCC de subsidieaanvraag voor meer mediadagen (vooralsnog) heeft afgewezen is een volgende mediadag op dit moment uiterst onzeker.

Klik HIER voor een foto impressie van de HCC mediadag in Maarn. ( Foto’s: © Erik Mulder fotografie)

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Mensen die hard werken maken fouten. Mensen die het rustig aan doen, maken weinig fouten. Ik ken ook mensen die geen fouten maken.