HCC!digimediaDe website van HCC!platform Foto, Video en Creatief (FVC) is inmiddels aangepast en de inhoud is gemigreerd naar de nieuwe HCC!digimedia ig website. Ook de content van de HCC!muziek ig en de HCC!web ig websites zijn hieraan toegevoegd. Alle data van deze drie HCC interessegroepen is dan samengevoegd, alle kenmerken zijn aangelegd en gemigreerd en het logo is in gebruik genomen, etc.

Dit alles om vorm te geven aan de tijdens de recente Algemene Leden Vergadering (ALV) van HCC!digimedia ig (interessegroep) genomen besluit tot de naamswijziging van HCC!platform Foto, Video en Creatief (FVC) in HCC!pc ig, dat tijdens de LR vergadering van HCC op 6 oktober 2012 gewijzigd is in de definitieve naam: HCC!digimedia en de samenwerking met / overgang van de HCC!muziek ig en de HCC!web ig IO met ook een nieuwe URL: www.hccdigimedia.nl.

Binnen de nieuwe HCC!digimedia ig zullen een aantal expertisegroepen functioneren:

Definitieve naam

Tijdens de HCC LedenRaad (LR) vergaderingen van 6 oktober 2012 is de DEFINITIEVE naamswijziging van HCC!pc ig in HCC!digimedia ig goedgekeurd en daarmee definitief.

 

Het bestuur ziet dit als een grote stap voorwaarts voor onze HCC!digimedia interessegroep; we worden immers herkenbaarder voor de buitenwereld.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Verwerp het aangeleerde en je zult zonder zorgen zijn.