Volg ons op TwitterHCC is constant op zoek naar nieuwe manieren om met u te communiceren. We willen dan een vooraanstaande organisatie in het gebruik van nieuwe technieken zijn. Via de Twitter pagina van HCC Nederland houden wij u vanaf nu automatisch op de hoogte van de laatste nieuwtjes vanaf deze website van o.a. HCC!Rijnmond, HCC!Unix, HCC!platform Linux, HCC!Noord-Limburg en HCC!Zeeland zowel Nieuws, Tips & Trucs, Interesses, maar ook de Kalender en Forum postings. Klik hier om ons te volgen op Twitter (www.twitter.com/HCCnederland) !

Wat is Twitter?

Twitter maakt het mogelijk om via kleine blogberichten gratis de mensen om u heen te vertellen wat u aan het doen bent op dat moment. Via deze razend populaire tool houden wij u vanaf nu op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, blogberichten en nog veel meer nieuws rondom HCC.

Hoe werkt het?

Volg ons op Twitter via www.twitter.com/HCCnederland en klik op follow. U ontvangt vanaf dat moment alle HCC Nederland tweets in uw Twitter account. Maakt u nog geen gebruik van Twitter? Ga dan naar www.twitter.com en klik op de button Get Started-Join!

Wilt u bijvoorbeeld specifiek de berichten van HCC!Noord-Liumburg volgen, gebruik dan de Hashtag #hccNLimburg; voor de andere groeperingen gebruikt ut de hashtag's: #hccZeeland, #hccUnix, #hccLinux en #hccRijnmond. Die hashtags zijn niets meer dan een simpele manier om een label of etiket aan een bepaald bericht te hangen en er zo voor te zorgen dat het gemakkelijker te vinden is door andere Twitter-gebruikers.

De hashtag zorgt er voor dat u bij een zoekopdracht niet relevante berichten vermijdt die ook uw zoekterm bevatten. Een simpel voorbeeld: als u bijvoorbeeld alles wil weten over HCC!Noord-Limburg in het algemeen, zoekt u best naar de hashtag #hccNLimburg. Op die manier krijgt u alle relevante berichten over HCC!Noord-Limburg en vermijd u bijvoorbeeld alle andere berichten. 

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

Als de klant nee zegt, begint de verkoop.