HCC!games nieuws

Afdrukken

HCC!lan wordt verzet naar een later datum

Geschreven door Bas van den Dikkenberg.

HCC!games betreurt te moeten melden dat de HCC!lan wordt verzet naar een later datum. Het aantal voorinschrijvingen is op dit moment te laag om de LAN in haar geplande vorm voort te zetten. Ongetwijfeld heeft de planning van de LAN hier een rol in gespeeld: veel gamers spelen rond de feestdagen liever een paar potjes met hun gezin, en laten het evenemtengedruis even aan zich voorbij gaan.

We zijn vast van plan de LAN alsnog door te laten gaan op een nog nader te bepalen later datum, inclusief alle aangekondigde competities. Daarover volgt zo spoedig mogelijk bericht! Zij die al hebben betaald voor deze LAN krijgen uiteraard hun inschrijfgeld terug, of behouden hun inschrijving voor de nieuwe datum. Indien U , inschrijf geld terug wil wilt dan mailen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Share
Afdrukken

Battlefield 3

Geschreven door Bas van den Dikkenberg.

De Battlefield serie is niet groot geworden op de consoles maar op de PC, en wij worden al sinds de aankondiging van Battlefield 3 getrakteerd op dikke gameplay maar vooral mooie en prachtige beelden. Uiteraard kwamen die beelden van een high-end PC, maar kan Battlefield 3 zich ook bewijzen op de consoles? En nog belangrijker, kan hij zich meten met al die andere shooters op de markt?

Battlefield 3 bestaat uit drie onderdelen:

  1. Singel player caimpaign
  2. online of offline coöperatieve modus
  3. En natuurlijk Multiplayer

Share
Afdrukken

HCC!games bedankt afgetreden bestuursleden

Geschreven door Bas van den Dikkenberg.

hccgames mitchellhccgames robbertTijdens de recent gehouden Algemene Leden Vergadering (ALV) van HCC!games nam Robbert Brinkman afscheid als voorzitter na bijna 12 jaar. Ook voor Mitchell de Vaan was het zijn laatste vergadering als bestuurslid.

Mede dankzij hun creativiteit en niet-aflatende energie is HCC!games geworden tot wat het nu is!

HCC!games dankt beide heren voor hun inzet voor HCC!games en wij hopen dat ze nog lang actief blijfen als kernlid.

Share
Afdrukken

Gezocht: Bestuurders met helikopterview voor de Ledenraad

Geschreven door Compboy.

HCCBestuurders gezocht

De Ledenraad van HCC vormt een belangrijke schakel tussen de 100.000 leden van de vereniging, de directie/bestuur en de Raad van Toezicht. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden met inzet, inzicht en een brede maatschappelijke belangstelling voor deze Ledenraad. Als lid van de Ledenraad herkent u de grote lijnen van een vraagstuk of een project, maar heeft u ook oog voor detail. Vanuit een helikopterview ontwikkelt u, samen met de andere leden, een visie op HCC. U bent een echte netwerker, kunt goed luisteren en wilt graag meedenken en meepraten over de toekomst van HCC.

Uitgangspunt bij de samenstelling van de Ledenraad is dat deze een goede afspiegeling moet zijn van de maatschappij. Daarom worden met name geïnteresseerden met kennis en/of ervaring op het gebied van verenigingsrecht, financiën, automatisering, home entertainment of PR verzocht te reageren. Het vrijwilligerswerk bij de Ledenraad levert veel voldoening en bestuurlijke ervaring op. Daarnaast maakt u als Ledenraadslid deel uit van een interessant en uitgebreid netwerk van gedreven leden.

Reageren

Wilt u deel uitmaken van het beslissingsorgaan van de grootste computervereniging van Europa? Stuur dan uw cv met motivatie en opgave van welke Regio en/of Interessegroep u lid bent naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Share
Afdrukken

Rollercoaster Tycoon 3 review

Geschreven door St3fz0rtj3 op 07 maart 2011.

RCT3logoDevelopper Atari stelt zich vrij onzichtbaar op in de algemene game-scene, maar als hun team een spel uitbrengt is het een kei. Titels als Neverwinter Nights en het paradepaardje Test Drive Unlimited 2 maken de man. De reeks Rollercoaster's was toe aan vernieuwing, pixel dramatische achtbanen achterwegen en drie maal 'aye voor 3D-ritjes.

Tijdreizen

Of Tycoon nou als bolderkar word gepresenteerd of als ruimteschip, de lege groene grasvlakte, met een bezoekersaantal van 0 blijft de standaard. Het doel is dan ook vrij simpel, bereik een X aantal bezoekers en hou de financiën boven water. Hou de mensen tevreden, en trap hier en daar wat relschoppers je park uit. In Rollercoaster Tycoon 3 bestaat je 'gereedschapskist' uit allerlei soorten attracties, decoraties en evenementen. Van middeleeuws spookkasteel tot het paleis van een oosterse Sultan. Huisje, boompje en beestje.. alles is verzorgd.

Share
Afdrukken

Nu ook reageren op artikelen (weer mogelijk)

Geschreven door Bas van den Dikkenberg.

Op verzoek van games bestuur heeft Peter Nent er voor gezorgt dat je nu ook artikel kan reageren net als op de oude site.

Top werk Peter.

Nu wil ik graag van jullie ook weten wat jullie nog missen op deze site laat het weten in het commentaar.

Share
Afdrukken

Nieuwe website HCC!games

Geschreven door HCC!games bestuur.

hcc!gamesJa, je zit hier niet verkeerd dit is de nieuwe website voor HCC!games

Van harte welkom bij onze site (wellicht had je hem al eerder in ßeta gevonden) onze is site verhuist naar HCC!groeperingen en officieel in gebruik genomen tijdens de HCC!games ALV 2011 op 17 december 2011 in Eemnes. Hier vindt je alle informatie over diverse groeperingen bij elkaar en daardoor krijg je een sneller overzicht van wat er zoal bij de verschillende HCC!groeperingen gebeurd. Deze website is gebaseerd op het Open Source Content Management System (CMS) van Joomla! v1.5 Mocht jouw HCC groepering hier nog niet bij zitten meld dit bij je bestuur en wellicht zullen zij dan binnenkort ook hier te vinden zijn.

Wat een werk

Wij hebben bijna alle content geconverteerd en gemigreerd van de oude website, wel zijn we er nog mee bezig. Verder onderscheid onze site zich in uitstralling van de andere sites, simpelweg om dat wij dat voor de games een betere keuze leek.

Met heel veel dank aan Peter Nent

Neem een kijkje op de nieuwe website hier.

Share
Afdrukken

Fight Night Round 4 (Xbox 360) review

Geschreven door St3fz0rtj3 op 07 maart 2011.

fight 600Fight Night Round 4 (XBOX 360)

Het kindje van EA sports, en eenmans in zijn genre. Een van de weinige spellen die de doorsnee moeder/vader niet voor hun kind zullen aanschaffen. Fight Night staat bekend om zijn in de details afgewerkte bloed en speekselspatten. De bokswereld is voor een enkeling weggelegd, gelukkig kunnen nu ook de kantoor-rotten de spotlights van de ring vangen.

Clash of the Titans.

Ondanks de vele inspanning van HBO om de meest amuserende match-ups te maken, blijft het voor veel fans afwachten. Tóch is er nu mogelijkheid om legendes als Iron Mike Tyson en Mohammed Ali tegenover elkaar te zetten. Van featherweight tot heavyweight zijn vele vechters ofwel in het spel of als download content op de kaart gebracht. Karakters als Manny Pacquaio zijn tot in de puntjes uitgewerkt.

Share
Afdrukken

Gears of War 2 (Xbox) review

Geschreven door St3fz0rtj3 op 07 maart 2011.

gears of war 2Het vervolg op het bloedstollende Gears of War, dat al een tijd geleden als 'nieuwkomer' de markt op kwam. Xbox 360 stond op z'n kop, en vooral de uitgewerkte versie van Co-Op single-player was nog ongekend. Zou het tweede deel zorgen voor een vergelijkbaar aantal uren aan non-stop slachtpartijen?

Locust of je leven !

Het bekende 'Monster vs. Mens'-concept was al bekend, geen nieuw wiel. Toch is het de kunst om wéér zon sci-fi game goed te interpreteren. Toch sloeg de uitkomst van Gears of War in als een bom. Zal het vervolg even sterk zijn? In Gears of War 2 zijn de ontwikkelaars Microsoft Game Studios verder ingegaan op het 'easy gameplay'. Kort gebonden, krijg je in een soort 'skirmish' telkens een sterkere golf van creeps op je af. Ook het verhaallijn gaat verder van waar het gebleven was. Monsters zijn namelijk nooit hélemaal verdwenen, de manier waarop is alleen een beetje 'flauw'. Wellicht te makkelijk gedacht, na zon kaskraker?

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?

HCC op Twitter

Oneliners

A problem well stated is a problem halve solved. (Charles F. Kettering)