SSL beveiligde inlog d.m.v. Comodo trust certificaat beveiliging

Afdrukken
PDF

Comodo trustEen SSL certificaat biedt de bezoekers maximale veiligheid en geeft de website een betrouwbare uitstraling. Bij inloggen deelt de bezoeker privacygevoelige informatie met de website. Om te voorkomen dat deze informatie terechtkomt bij derden is nu een SSL certificaat ge├»nstalleerd dat de transactiegegevens beveiligt. SSL (Secure Sockets Layer) gebruikt public key encryption technologie voor een veilige verbinding en versleutelde communicatie. Hierbij worden de integriteit van het bericht en de verificatie van verzender/ontvanger gewaarborgd. Op websites die beveiligd zijn met SSL staat een slotjeonderin beeld en begint de url in de adresbalk met https://.

Deze website: http://groepen.hcc.nl en alle hieraan gerelateerde websites is vanaf nu beveiligd met een Comodo trust certificaat.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Om te werken met een hanteerbaar begrip kwaliteit, bestaat er de volgende indeling: productkwaliteit, proceskwaliteit en organisatiekwaliteit. 'Organisatiekwaliteit' integreert de twee andere benaderingen en heeft als meerwaarde dat iedereeen binnen de organisatie alles in het werk zet om de klant tevreden te stellen en te houden d.m.v. continu kwaliteitsverbetering.