Neem een GRATIS abonnement op RSS newsfeed

Afdrukken
PDF
RSS newsfeedNeem een GRATIS abonnement op de RSS newsfeed en blijf op deze manier altijd en eenvoudig up-to-date geïnformeerd over het nieuws van HCC!Noord-Limburg.

RSS-newsfeeds
RSS staat voor 'Really Simple Syndication'. Met RSS newsfeed kunt u ervoor zorgen dat als HCC!Noord-Limburg nieuws publiceert op haar website, u een automatische waarschuwing krijgt. Om het stuk te kunnen bekijken, heeft u een RSS-reader nodig. Hiervoor kunt u de RSS newsfeed lezer gebruiken van bijvoorbeeld uw browser (IE7/IE8, Firefox, etc.) of die van uw E-mail programma zoals Microsoft Outlook of Windows Live Mail. Met de RSS-reader en de RSS-newsfeeds kunt u direct zien of er nieuwe informatie op de HCC!Noord-Limburg website is verschenen.

Keuze uit meerdere RSS-newsfeed kanalen
U kunt een GRATIS abonnement nemen op één van de RSS newsfeed kanalen:

Waarom is RSS handig?
RSS kan u veel werk uit handen nemen. Als u bijvoorbeeld dagelijks een groot aantal vaste websites bezoekt met ieder hun eigen informatie, dan moet u al deze sites afzonderlijk bezoeken. U moet de site opzoeken, kijken of er nieuws voor u is en vervolgens doorgaan naar de volgende site.

Wat heeft u nodig?
Allereerst een RSS-reader. Er bestaan verschillende RSS-readers. Sommige zijn gratis, voor sommige moet u betalen. Binnen Internet Explorer 7 (IE7) is een gratis RSS-reader opgenomen of u maakt gebruik van bijvoorbeeld het gratis programma Feedreader. U kunt dit programma downloaden van de website www.feedreader.com. Een andere gratis reader is SharpReader, te vinden op www.sharpreader.net.

Hoe?

RSS 2.0Héél eenvoudig: klik op het juiste RSS newsfeed kanaal logo op de website van HCC!Noord-Limburg rechts in het midden of gebruik deze link of klik op het RSS 2.0 RSS_20-icoon.png icoontje in je browser.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

The man who does not take pride in his own performance performs nothing in which to take