UPDATE: website bezoekersgroei, groeit nog harder richting 2009.......

Afdrukken
PDF
Website bezoekers statistieken== Update t/m juni 2009 ==

2 jaar nadat de website van HCC!Noord-Limburg vernieuwd is (14 juli 2007), is er nog steeds een zéér duidelijke, sterke toename van bezoekers te zien, alhoewel die in de zomer periode afvlakt. Tijdens de  lente is een logische, kleine (goed weer ?) afname  te zien: juni liet een maandtotaal van 3493 unieke bezoekers zien. 


Note*: ook al bezoek je onze website meerdere malen, je wordt toch automatisch herkend als één-en-dezelfde bezoeker en dus ook maar één maal geteld als 'unieke' bezoeker.
 


Een van de mooiste resultaten van de nieuwe website is, dat er steeds vaker bij diverse HCC!Noord-Limburg leden- & werkgroepbijeenkomsten ook nieuwe bezoekers zijn 'getrokken' middels de nieuwe website:bezoekers die interessante informatie aantroffen op onze website en daarmee geïnteresseerd naar de bijeenkomst op bezoek kwamen. 


Website bezoekers statistieken 

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Begin met goede mensen, stel de regels vast, communiceer met je personeel, motiveer hen en beloon hen. Als je al die dingen goed doet, kan het niet fout gaan. (Lee Iacocca, geb. 1924, Chrysler Corporation)