Belangrijke informatie over je HCC-lidmaatschap & kies uw voordeel uit 23 tijdschriften

Afdrukken
MededelingBij het septembernummer van HCC!magazine was een belangrijke brief over het HCC-lidmaatschap bijgesloten. Zoals je wellicht al weet, is de samenwerking tussen HCC en IDG gestopt.


HCC-lidmaatschap €25,15 per jaar

Naast de gescheiden facturen ga je vanaf het moment van de verlenging van jouw HCC-lidmaatschap €25,15 per jaar betalen. Uiteraard kun je blijven rekenen op (nieuwe) verenigingsactiviteiten, diensten en vele voordelen.

HCC-lidmaatschap biedt de volgende voordelen:

  • €14,75 korting op het HCC-lidmaatschap bij het afsluiten van een verzekering bij OHRA*
  • Aanzienlijke korting op bepaalde tijdschriften
  • 10% korting op fotoafdrukken bij de Hema
  • Gratis toegang tot bijeenkomsten en werkgroep bijeenkomsten van HCC!Noord-Limburg en overige HCC afdelingen en groeperingen
  • Via de www.hcc.nl of www.hcc-noord-limburg.nl website kunt u eenvoudig met andere HCC leden in contact komen met dezelfde interesses en kennis 
  • Tot 12% korting op aankopen bij Dynabyte
  • HCC!hulp met persoonlijk computeradvies van leden
  • Computergerelateerde cursussen om nog meer met je computer te doen
  • 4 keer per jaar gratis het HCC!magazine ter waarde van €4,95 per nummer
  • etc.

Vragen en antwoorden

VERNIEUWING

Wat houdt het vernieuwde lidmaatschap van HCC in?

We hebben extra diensten geïntroduceerd, zoals de vernieuwde website, HCC!magazine en HCC!hulp.
De HCC!digital evenement dagen vinden in november plaats in een geheel andere vorm. Ook bieden we je nieuw ledenvoordeel; ontvang tot 12% korting bij Dynabyte en profiteer vanaf het najaar van flinke kortingen op een breed tijdschriftenpakket.F&L en HUB tijdschriften

NIEUW TIJDSCHRIFTENPAKKET
Altijd een magazine dat bij je past!

Ben je een expert op het gebied van webdesign, een fanatieke gamer of een beginnende computergebruiker?
In ons nieuwe uitgebreide tijdschriftenpakket zit altijd wel een blad dat bij je past! HCC biedt de keuze uit 23 tijdschriften binnen diverse interessegebieden. HCC-leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op tijdschriften. Het voordeel kan zelfs oplopen tot 64% per magazine!


Lees hier meer details en vind het tijdschrift dat bij je past!


Heb je vragen over het tijdschriftenaanbod? Wellicht staat het antwoord al op de veelgestelde vragen pagina.

Het kennismakingsabonnement geldt per lid eenmalig en kan niet op een titel genomen worden waar je al een abonnement op hebt. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging. Op de vermelde tijdschriftabonnementen zijn de algemene voorwaarden van toepassing van de uitgever van het betreffende tijdschrift.


Algemene voorwaarden F&L >>

Algemene voorwaarden HUB >>


Zijn Computer!Totaal, Zoom en Tips&Trucs in het nieuwe tijdschriftenpakket opgenomen?

Vooralsnog veranderen de prijzen van Computer Totaal, Zoom en Tips&Trucs niet. De bladen worden niet met korting aangeboden via HCC.


CONTRIBUTIE HCC

De contributie voor het lidmaatschap van HCC van €25,15 per jaar gaat in vanaf de maand dat mijn lidmaatschap wordt verlengd.
Hoe werkt dat precies?
Stel: je lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot 1 januari, dan betaalt je vanaf 1 januari 2011 €25,15.

Mijn lidmaatschap verloopt niet per 1 oktober, maar per 1 januari, vanaf wanneer ga ik nu het nieuwe lidmaatschapsgeld betalen?
Het nieuwe lidmaatschapsgeld gaat in op het moment dat je lidmaatschap verlengd wordt. Wanneer je lidmaatschap per 1 januari verloopt, betaal je dus vanaf 1 januari het nieuwe lidmaatschapsgeld.


LIDMAATSCHAP HCC EN ABONNEMENT OP COMPUTER! TOTAAL / ZOOM / TIPS&TRUCS
Ik ben lid van HCC en ontvang Computer!Totaal/Zoom/Tips&Trucs. Moet ik nu het abonnement zelf opzeggen, zo ja, per wanneer?

Je kunt het HCC-lidmaatschap en/of abonnementen op een van de bladen uitsluitend schriftelijk opzeggen door een brief of een fax te sturen naar:

HCC!service

Postbus 6160

2001 HD Haarlem

fax: 023 - 5461050

De opzegging op je HCC-lidmaatschap en/of abonnement op Computer!Totaal/Zoom/Tips&Trucs dient uiterlijk twee maanden voor de afloop van het lidmaatschap bij hcc!service binnen te zijn. Je ontvangt een bevestiging van de opzegging zodra deze door hcc!service verwerkt is. Houd er rekening mee dat eventuele extra diensten waarop je je hebt geabonneerd, zoals ADSL (van XS4ALL) en hcc!Eigen Domein (van InterNLnet), ook schriftelijk dient op te zeggen bij de leveranciers van die diensten. Kijk voor meer informatie hierover op http://www.hccnet.nl/


Waarom moet ik zelf mijn abonnement op Computer!Totaal/Zoom/Tips&Trucs opzeggen? Deze combinatie-aanbieding is destijds door HCC en IDG bedacht.
Doordat het lidmaatschap en het abonnement is gecombineerd was je lid/abonnee, nu deze twee gescheiden worden zul je, indien je geen behoefte heeft aan het lidmaatschap of het abonnement, dit officieel moeten opzeggen.

Ik ben blijkbaar automatisch lid van HCC en heb daar zelf niet voor gekozen. Waarom moet ik dat lidmaatschap nu zelf opzeggen?
Doordat het lidmaatschap en het abonnement is gecombineerd was je lid/abonnee, nu deze twee gescheiden worden zul je, indien je geen behoefte heeft aan het lidmaatschap of het abonnement, dit officieel moeten opzeggen.

Moet je nog lid zijn van HCC om Computer!Totaal/Zoom/Tips&Trucs te ontvangen?

Nee.

Klik hier voor meer informatie.


Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Werk op lange termijn voor succes op korte termijn.