HCC heeft een nieuwe website

Afdrukken

ballonnen hccOnze nieuwe www.hcc.nl website is “live”

We zijn blij dat we onze leden de nieuwe HCC www.hcc.nl website kunnen presenteren. Een nieuwe eigentijdse vormgeving, makkelijker navigeren, overzichtelijker én sneller. Deze website is een eerste release, eigenlijk een soort beta-versie, en bevat nog niet alle functionaliteiten. Daarom is het belangrijk te weten, dat het nog niet mogelijk is om in te loggen en je persoonlijke gegevens te muteren. Een tijdelijke oplossing hiervoor: gebruik de webformulieren op de contactpagina of bel met de ledenadministratie.

Verder willen we alle gebruikers van harte uitnodigen om de bevindingen aangaande de nieuwe website te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dus kom je zaken tegen die niet kloppen of niet logisch werken in jouw optiek en links die niet werken, laat het ons weten!

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Het kapitaal van een onderneming wordt niet bepaalt door de prachtige produkten of fantastische dienstverlening, het kapitaal van een onderneming wordt bepaalt door de mensen die deze onderneming maken. (Jan-Willem Koppers, Manager Dell)