11e editie Campzone begonnen (LANparty-gaming)

Afdrukken

HCC!games op Campzone 2011In een weiland in het Brabantse Oirschot is in de nacht van donderdag op vrijdag 29 juli 's werelds grootste outdoor game-evenement begonnen.

HCC!games interesse groep NATUURLIJK ook aanwezig!

HCC!gamesEen berichtje hierover van hun website: '....Zoals elk jaar hebben enkele onderling al afgesproken donderdag 28 juli 10 uur 's avonds aanwezig te zijn op het Campzone terrein. Voor de mensen die niets afwisten van dit ritueel, bij deze. Ook in de al zo lange wachtrij zullen we het gezamelijk weer gezzelig maken.
Het is goed te horen dat we er allemaal weer zin in hebben. Ik heb begrepen dat alle voorzieningen nu rond zijn, hierbij te denken aan koelkasten, magnetron/oven, frituurpan, party-tent en noem maar op. Ook dit jaar heb ik weer een bank kunnen regelen, dus we zitten weer gebakken! We beschikken dit jaar over 3 legertenten van 10x5 meter. Een van deze tenten zal gebruikt worden om in te slapen, de andere 2 zullen zijn gekoppeld zodat het nog gezzeliger word.

Zijn er nog vragen en/of opmerkingen kan je contact op nemen met Jan aka Panic4u of ik hoogstpersoonlijk Sjaak aka Miepperd. Als laatste wil ik Jan (Panic4u) in het speciaal bedanken voor alle moeite die hij weer heeft gedaan om alle voorzieningen (te denken aan tenten etc) te regelen voor ons allen.

See you at Campzone!...'

Op Campzone kunnen computerliefhebbers elf dagen lang 24 uur per dag in hun tent of caravan tegen elkaar gamen. De organisatie verwacht in die periode 1750 gasten op de bijzondere camping. Deelnemers sjouwen computers, laptops, bureaus en bureaustoelen, maar ook koelkasten en biertaps mee naar het dorp. Ze maken gebruik van een zeer snel lokaal computernetwerk en een supersnelle internetverbinding die is aangelegd.Campzone duurt tot en met 8 augustus.
Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Hoe iemand speelt toont een deel van zijn karakter, hoe iemand verliest toont het helemaal.