HCC!Rijnmond nieuws

Activiteiten december 2014: 


Maandag 22 december          19.30 – 22.00 uur             Capelle a/d IJssel
Woensdag 24 december          09.30 – 12.30 uur             Capelle a/d IJssel

Geen bijeenkomsten 

Het bestuur en het team van vrijwilligers van HCC regio Rijnmond

wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
  


Contact:    Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Share

HCC regio Rijnmond  2014

Door de inzet van vele vrijwilligers is Regio Rijnmond er in geslaagd om in 2014 een uitgebreid programma aan te bieden. De bijeenkomsten zijn op alle locaties goed bezocht. Er is voor de vele bezoekers een grote verscheidenheid aan onderwerpen gepresenteerd. De workshops en digitaal café bij IT-Brug Albeda College hebben een groot aantal deelnemers getrokken. De bijeenkomsten waarop veel aandacht is besteed aan het praktisch gebruik van smartphone, tablet en computer worden steeds beter bezocht. In 2014 zijn ruim 2100 bezoekers geregistreerd. In 2015 hopen we deze stijgende lijn door te kunnen trekken.

 2015

Oproep website bouwen:

IT-Brug Albeda College heeft ons de mogelijkheid aangeboden om een cursus/workshop te houden over het opzetten van een website. Heeft u interesse in het bouwen van een eigen persoonlijke website meldt u dan aan via het mailadres  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 IT BrugIT-Brug Albeda College 
IT-Brug is een kleine onderneming die zich bezighoudt met ICT. Een team van 25 MBO ICT-stagiaires dat onderdeel is van het Albeda College in Rotterdam. Tijdens schooluren is er voor leden van HCC Rijnmond een telefonische helpdesk beschikbaar voor al uw smartphone, tablet en computer problemen. Ook onderhoud en reparatie van computers is op afspraak mogelijk tegen zeer lage tarieven.

Telefonische helpdesk: 06 46856303Share
Wist u dat:
Van diverse onderwerpen staan op de HCCRijnmond achter de knop "Download" aanvullende documenten van de bijeenkomsten. deze kunt u gratis ophalen.

 

Share

Verzoek:
Ledenpas Neem voortaan uw HCC  lidmaatschappas mee naar een bijeenkomst. Belangstellenden en introducees zijn altijd welkom.


Zeer belangrijk is dat de gegevens, die van u bekend zijn bij HCC, kloppen.

Op de website www.hcc.nl  beheert u uw persoonlijke gegevens en instellingen via uw HCC account nadat u bent ingelogd. 
Op het tabblad Persoonsgegevens kunt u een adreswijziging invoeren. Controleer ook het mailadres wat bij HCC bekend is en wijzig deze eventueel. 
Op het tabblad Nieuwsbrieven kunt u aangeven welke nieuwsbrieven u wenst te ontvangen.
Verdere informatie treft u hier aan: HCC account

Luit Poppema.

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Succes komt met de juistheid van werken!