Er is weer een nieuwe uitgave van Ubuntu: Precise Pangolin. En zoals gewoonlijk vieren we dit weer samen met de Ubuntu gemeenschap en andere Linux partijen. Het wordt 2 juni een heel gezellige en leerzame dag.

Zo kunt u op de releaseparty bijvoorbeeld leren wat er komt kijken bij een overstap van Microsoft Office naar Libre Office, of wat de cloud mogelijkheden zijn van Ubuntu. En kunt U maar niet wennen aan de nieuwe Unity interface van Ubuntu? Dan is er speciaal voor u een lezing waar de 'verborgen' kracht van Unity getoond word. Verder is er bijvoorbeeld een intro workshop Python, de meest leesbare programmeertaal die er is, en kunt u leren hoe u Debian/Ubuntu pakketbeheerder wordt.

Heeft u vragen over Ubuntu, of wilt u Ubuntu installeren op uw computer?
Er staan een Ubuntu helpdesk/installatieteam voor u klaar. U hoeft alleen uw computer mee te nemen, wij zorgen voor een monitor, muis en toetsenbord.

Zie voor de overige activiteiten, inschrijven, en overige informatie:
www.ubuntuparty.nl

Wij hopen u te kunnen begroeten bij de stand van de HCC!opensource IG

Share

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Als er al een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van iemand anders als dat van zichzelf. (Henry Ford 1863-1947 Amerikaans autofabrikant)