Peter Nent

Voorzitter en Webmaster HCC!Noord-Limburg

Contactpersoon
Adres:
VENLO
Gegevens: Peter heeft van één van zijn hobbies z'n beroep gemaakt. Daarbij is hij reeds vroeg betrokken geraakt bij HCC Venlo (nu genoemd: HCC!Noord-Limburg). In eerste instantie als actief bezoeker, daarna bestuurslid en uiteindelijk is hij meer dan 10 jaar voorzitter geweest van HCC!Noord-Limburg. Tijdens de ALV-2010 is Peter weer als bestuurslid verkozen.
Ruim 23 jaar als bestuurslid en voorzitter betrokken bij HCC!Noord-Limburg is Peter nog steeds een actieve bezoeker van HCC!Noord-Limburg. Medio 2007 heeft hij op verzoek van het HCC!Noord-Limburg bestuur de tijdelijke werkgroep 'nieuwe website' gecoördineerd; 'op' het resultaat bent u nu op bezoek...!
E-Mail

Anti-spam: complete the task

Login


Uw gebruikersnaam of wachtwoord verloren?
Registreer

HCC op Twitter

Oneliners

Om te werken met een hanteerbaar begrip kwaliteit, bestaat er de volgende indeling: productkwaliteit, proceskwaliteit en organisatiekwaliteit. 'Organisatiekwaliteit' integreert de twee andere benaderingen en heeft als meerwaarde dat iedereeen binnen de organisatie alles in het werk zet om de klant tevreden te stellen en te houden d.m.v. continu kwaliteitsverbetering.